fbpx

Frågor och Svar

Här kan du hitta svar på dom vanligaste frågorna

Hur blir jag medlem hos er?

Kom in till någon av våra anläggningar så hjälper personalen dig att bli medlem.
Så fort du tecknat avtalet kan du börja träna direkt.

Får jag provträna hos er?

Du betalar för en engångsträning under receptionens öppettider. Om du sedan tecknar abonnemang inom 7 dagar så får du pengarna tillbaka för engångsträningen. Så spara kvittot!

Får jag släppa in annan medlem eller person som har glömt sitt kort hemma eller vars kort inte fungerar/lyser rött?

Nej, alla insläpp leder till avstängning oavsett anledning. Om någon har problem med sitt medlemskort skall denne person prata med personalen i receptionen (under receptionens öppettider) för att få hjälp.

Mitt kort fungerar inte eller lyser rött när jag försöker logga in vid inpasseringen, vad ska jag göra?

Prata med personalen i receptionen (under receptionens öppettider) så
hjälper dem dig att reda ut vad som har hänt.

Får jag ta med mitt barn till träningsanläggningen när jag ska träna?

Under receptionens öppettider får barnen följa med och då vistas i receptionens väntrum. Barnen får inte vistas i träningssalen. När receptionen är stängd får barnen inte följa med. Observera att insläpp av barn räknas som ett insläpp och leder till avstängning.

Hur gammal måste man vara för att få träna hos er?

Vi har ingen åldersgräns. Alla är välkomna att träna hos oss. Om du är under 18
år behöver målsman godkänna avtalet.